Onderwijsportaal

Het Twents Carmel College hecht belang aan een grote betrokkenheid van de ouders. Zo vindt de school het belangrijk dat alle ouders zich te allen tijde goed over de voortgang van hun kind kunnen informeren.

Een goede manier is om deze informatie, naast de bekende ouderavonden, via het internet toegankelijk te maken. Dat kan nu door middel van SOMtoday ,het onderwijsportaal gekoppeld aan SOM, ons leerlingeninformatiesysteem. Het Onderwijsportaal is een middel om u op ieder moment, thuis of elders te informeren over de voortgang van uw kind. Natuurlijk blijft direct menselijk contact tussen ouders en school onmisbaar, maar het onderwijsportaal heeft een toegevoegde waarde.

Middels dit Onderwijsportaal krijgt u als ouder/verzorger via internet zicht op de volgende gegevens van uw zoon, dochter of pupil:

• Personalia met basisgegevens

• Vakkenpakket

• Resultaten

• Absentieoverzicht

U kunt met een eigen wachtwoord inloggen en bij wijze van spreken het rapport eerder inzien dan dat uw kind met het resultaat op papier thuiskomt van school.