musical
sportdag rodeband
sportdag

Kunst & Cultuur krant

Op 30 september heeft 1E1 een bezoek gebracht aan het Rock'n'pop museum in Gronau.
In de grote zaal is de geschiedenis van de popmuziek te zien en op interactieve wijze te beleven. Er was een tentoonstelling ingericht met als onderwerp HipHop, waarbij leerlingen ook zelf muziek mochten mixen. De klas heeft daarnaast nog in kleine groepjes een eigen videoclip ingezongen en opgenomen.

Deze excursie maakt deel uit van de onderzoekstijd. We werken aan het project 'Pop-art', bij dit project werken de leerlingen vanuit de vakken beeldende vorming en muziek aan een creatieve verwerking en een muzikale medley.