musical
sportdag rodeband
sportdag

Excursie Kunst Algemeen/BV

Jaarlijks wordt er vanuit Beeldende Vorming/Kunst Algemeen een dag excursie georganiseerd voor de eindexamenklassen Kunst Algemeen.

Ieder jaar wordt er gezocht naar een expositie die geschikt is ter voorbereiding op het CSE Kunst Algemeen. Het Kröller-Müller museum op de Hoge Veluwe, Het Groninger Museum, het Haags Gemeente museum en het Rijksmuseum/Gemeente museum in Amsterdam zijn de musea die het meest daarvoor in aanmerking komen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Steenbeeke of via het contactformulier Activiteiten Lyceumstraat.

Dagexcursie woensdag 4 apart 2018

Excursie Rotterdam:

In het kader daarvan wordt er jaarlijks een dagexcursie georganiseerd voor alle 4 HAVO, 5 HAVO leerlingen en voor alle 5 VWO leerlingen.

Excursie Rotterdam 5 HAVO dinsdag 3 oktober 2017

Excursie Rotterdam 5 VWO dinsdag 21 november 2017