musical
sportdag rodeband
sportdag

Filmhuis Oldenzaal

In samenwerking met het Filmhuis Oldenzaal wordt de leerlingen de gelegenheid gegeven films te bekijken in het Filmhuis (in Stadstheater De Bond). Het Filmhuis bestaat uit een groep enthousiaste filmliefhebbers die andere fans van de betere speelfilm in de gelegenheid wil stellen daarvan op groot doek in Oldenzaal kennis te nemen. Ze zoeken de "betere" films met een knipoog naar de vraag van het filmhuispubliek.

Het Filmhuis Oldenzaal richt zich wat algemener op de "betere" bioscoopfilms en de toegankelijke "filmhuisfilms". Naast een goede keuze bieden ze ook een actuele keuze in films.

Voor de leerlingen van CKV een aanrader in het kader van Culturele Activiteiten !

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Steenbeeke of via het contactformulier Activiteiten Lyceumstraat.