musical
sportdag rodeband
sportdag

Matthäuspassie 4 HAVO en 5 VWO

BEZOEK AAN DE GENERALE VAN DE MATTHÄUSPASSIE PLECHELMUSBASILIEK OLDENZAAL/MUZIEKCENTRUM ENSCHEDE

Elk jaar bezoeken de leerlingen 4 HAVO en 5 VWO met het eindexamenvak muziek de generale van de Matthäuspassie van J.S. Bach. Vooraf krijgen ze een ineiding verzorgd door de Stichting Twentse Matthäuspassion.

Een unieke gelegenheid omdat deze passie o.a. in de Plechelmusbasiliek van Oldenzaal plaatsvindt en er tevens veel jongens van het Stadsjongenskoor, die leerling van onze school zijn, meedoen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Steenbeeke of via het contactformulier Activiteiten Lyceumstraat.

DATUM 2016/2017 : n.n.b..