musical
sportdag rodeband
sportdag

POP-ART

Het project Pop-Art is een project van de vakken muziek en beeldende vorming. De leerlingen volgen de ontwikkeling van de kunst van de afgelopen eeuw en hun samenhang met de sociale en politieke omstandigheden. Er wordt een keuze gemaakt voor een specifieke stroming of kunstenaar waar de leerlingen onderzoek naar doen. We gaan voor het onderzoek naar het Rock’n’Popmuseum in Gronau. Met de verzamelde informatie maken de leerlingen in duo's een eigen creatieve verwerking en in de muzieklessen een eigen medley.

De leerlingen zullen naar aanleiding van het onderzoek een presentatie geven op dinsdag 7 februari 2017 van 16.15-17.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Steenbeeke of via het contactformulier Activiteiten Lyceumstraat.