musical
sportdag rodeband
sportdag

Toneel- en musicalclub

Eens in de twee jaar geven veel leerlingen gehoor aan de oproep om mee te willen doen in de toneel- en musicalclub. Onder leiding van de enthousiaste docenten Han Steenbergen en Tineke Steenbeeke bereidt deze groep zich vervolgens in talrijke repetities voor op de jaarlijkse "homemade" - musical in maart/april.

Zo werden de afgelopen jaren in stadstheater De Bond de musicals Lang & Gelukkig, Develish Disco, Little shop of horrors, Moulin Rouge, Back to the 80's, The Blues Brothers, Fame, Hair en Ja zuster, nee zuster en de toneelstukken De Gidsen en Romeo en Julia met veel succes opgevoerd.

Niet alleen leerlingen hebben in 2015-2016 meegedaan maar ook personeelsleden van onze school. We hebben weer een super-musical op de planken gebracht.

Dit jaar gaat de musicalclub bezig met de musical LUCKY SOUL.

LUCKY SOUL is een komische musical met veel soul- en motown muziek en vertelt het verhaal van een bescheiden schoenenverkoper. Zijn leven krijgt een dramatische wending als hij op reis gaat volgens de instructies in een testament. Wat volgt is een hilarische opeenvolging van verwarrende situaties, kleurrijke karakters en honden…

De uitvoeringen zijn op ma 12, di 13 en wo 14 maart in Stadstheater De Bond.

Leerlingen uit alle jaarlagen en afdelingen kunnen hieraan mee doen. Meedoen kan in de onderdelen ; acteren, acteren en zingen(solo), dans, koor, decors, techniek, orkest.

Ervaring is niet nodig ; enthousiasme wel !

Meer info bij :

Han Steenbergen     h.steenbergen@twentscarmelcollege.nl of