musical
sportdag rodeband
sportdag

Loop voor Koop

Dat het na de verregende versie van vorig jaar dit keer droog was, was dit jaar de eerste meevaller voor de organisatie. De wandeling via een nieuwe route via het Boerskotten naar De Lutte en weer terug was daardoor een stuk aangenamer .

De opbrengst komt dit jaar(2015) geheel ten goede aan een plaatselijk goed doel: de Stichting Leergeld. Ouders kunnen een beroep doen op deze stichting om bijvoorbeeld excursies, lidmaatschap van sportclubs en dergelijke voor leerlingen mogelijk te maken die dat zelf niet kunnen en daarom hier niet aan deel kunnen nemen. Ook leerlingen van onze school maken hier gebruik van. De opbrengst was dit jaar ruim 12.000 euro! Dat is ruim 1000 euro meer dan afgelopen jaar!

Namens de organisatie,

Peter Hogenkamp