1 en 2 vmbo

De leerlingen die nu in 2B en 2KT zitten, zullen hun opleiding vervolgen aan de locatie Potskampstraat. In de loop van het schooljaar wordt informatie verstrekt door de mentoren en de decaan.

Leerlingen uit 2B klassen lopen twee keer een dag (snuffel)stage op een bedrijf ter oriëntatie op hun profielkeuze voor klas 3. De leerlingen van 2B en 2KT gaan in de eerste helft van klas 2, acht weken (twee uur per week) naar de Potskamstraat ter oriëntatie op de vervolgopleiding.

Voor de ouders wordt twee keer in het schooljaar een ouderavond georganiseerd, in september en in januari. Deze ouderavonden zijn specifiek gericht op de vervolgkeuze van de leerling.

Op de site van de Potskampstraat kun je verdere informatie vinden over de verschillende opleidingen in klas 3.

170119 Voorlichting Potskampstraat 2B.pdf

170119 Voorlichting Potskampstraat 2KGT.pdf