Gedurende het schooljaar zijn er diverse activiteiten.

Via het meldingsformulier kunt U om ondersteuning vragen.

Een overzicht van de activiteiten .

Bedrijfshulpverlening (B.H.V.)

BHV
De organisatie van de BHV bestaat uit een hoofd bedrijfshulpverlener en 16 BHV-ers. De BHV organisatie is verantwoordelijk voor de operationele taken tijdens een calamiteit.

De belangrijkste taak van de BHV organisatie is het vervullen van een "voorpostfunctie" voor de externe hulpverlening. Denk hierbij aan het reanimeren van slachtoffers, zorgdragen voor het veilig en tijdig ontruimen van het gebouw en het beperken en bestrijden van brandhaarden. Daarnaast hebben de verschillende bedrijfshulpverleners een signalerende functie als het gaat om preventieve maatregelen.

Voor eerste hulp  kunt U bij hen terecht, ook beschikken zij informatie over leerlingen met gezondheidsklachten. Hebt U informatie over leerlingen die van belang kan zijn geeft dit door via het meldingsformulier.

Voor meer informatie over de taken van een bedrijfshulpverlener of het aanmelden als BHV-er kunt U gebruik maken van het meldingsformulier.

Wij willen je er graag bij hebben.