Aanpassen wachtwoord Office 365

Beste leerling,

In het eerste weekend van september zijn wij gemigreerd naar een nieuwe Office 365 omgeving. Helaas hebben wij moeten constateren dat sommige leerlingen ‘stap 1’ -het aanpassen van je wachtwoord- niet uitgevoerd hebben en zodoende nog niet gemigreerd zijn naar de nieuwe Office 365 omgeving.

Je ontvangt van jouw mentor een document waarop jouw unieke wachtwoord wordt vermeld. Je dient dit wachtwoord in te voeren in Office 365 en vervolgens maak je een eigen wachtwoord van minimaal acht tekens. Dit  kan je hier doen.

Heb je nog meer vragen op de volgende site kan je alle handleidingen vinden:

Tevens zijn onderstaande bijlages handig om te gebruiken:
150922 Email doorsturen naar prive adres.pdf
Leermiddelen instellingen-problemen-oplossing.pps

Mocht je hulp nodig hebben bij de omzetting dan kun je altijd terecht in de mediatheek bij dhr. Smeets

Met vriendelijke groet,

Servicedesk ICT