Bedrijvendag 20 november 2015

Voor de derde klassen van Thij en Lyceumstraat wordt vrijdag 20 november de Bedrijvendag georganiseerd. Een mooie kans voor de leerlingen om kennis te maken met bedrijven, beroepen en de daarbij behorende vaardigheden. De leerlingen zullen in het voorjaar van 2016 hun profielkeuze maken en de ervaringen die 20 november worden opgedaan leveren hier een positieve bijdrage aan.

De Bedrijvendag werd vorig schooljaar voor het eerst georganiseerd als initiatief van de gezamenlijke Ouderraad. Wegens succes heeft de schoolleiding van beide locaties besloten de Bedrijvendag ook dit jaar te organiseren met een nieuwe organisatie.

Na wat technische problemen rond de inschrijving is de indeling nagenoeg voltooid. Om de inschrijving zo eerlijk mogelijk te laten verlopen is besloten de aanmelding voor alle leerlingen (ruim 400) op hetzelfde moment open te stellen. Vanwege het grote animo voor bepaalde bedrijven kan het zijn dat de leerlingen zich niet konden inschrijven voor het bedrijf van de eerste of tweede keuze. Dat is jammer en we verwachten dat deze groep leerlingen toch een interessante middag zal beleven. We danken u/jullie voor het begrip!

We hopen op een mooie en leerzame middag!

Namens de schoolleiding locatie Lyceumstraat en Thij