Belangrijke informatie over de leerlingmail!

Informatie verandering Office 365 omgeving leerlingen

Beste leerlingen,

Op dit moment maak je gebruik van Office 365. Het Twents Carmel College gaat binnenkort over op een nieuwe omgeving van Office 365. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw mail, notities en contactpersonen overgaan naar de nieuwe omgeving. Wat wij niet kunnen verzorgen is het overzetten van de bestanden op jouw OneDrive. Als je deze gebruikt dan moet je zelf deze bestanden opslaan op een USB stick en na de overgang weer terugzetten op jouw nieuwe OneDrive. Doe dit vóór vrijdag 4 september!

Klik hier voor de handleiding wachtwoord aanpassen

Voor de nieuwe Office 365 omgeving krijg je een apart wachtwoord. Dit is niet langer gelijk aan het wachtwoord dat je op school gebruikt voor de computer. Binnenkort ontvang je een e-mail waarin een tijdelijk wachtwoord staat en in de bijlage van deze mail staat een handleiding hoe je dit wachtwoord kunt wijzigen.

Als je werkt met een iPad of je school-mailadres aan je telefoon gekoppeld hebt, moet je je account opnieuw instellen. Hoe dat moet, staat in de handleiding.

Kortom:

-      De school zorgt voor het kopiëren van jouw mail, notities en contactpersonen

-      Als je de bestanden van de OneDrive wilt bewaren zet je deze op een USB stick; doe dit dan voor vrijdag 4 september

-      Je krijgt in de mail een nieuw tijdelijk wachtwoord en dit moet je zelf aanpassen. Daarvoor zal er een handleiding worden toegevoegd.

Op deze pagina staat een overzicht van alle Office 365 links: http://www.twentscarmelcollege.nl/tcc-office-365

Als je hierover nog vragen hebt, neem dan contact op met jouw mentor en hij/zij helpt jou verder.

Met vriendelijke groet,

Namens de ICT-afdeling,