Nieuws
Nieuws
Nieuws

Blijf offline in het verkeer en maak kans op mooie prijzen!

Heel even op je smartphone een appje checken op de fiets. Wie doet het niet? Maar daardoor gebeuren steeds meer ongelukken in het verkeer. Met name fietsende jongeren vormen een kwetsbare groep in het verkeer, zo concludeert de overheid. Bij jongeren speelt smartphonegebruik een rol bij een op de vijf fietsongelukken.

 

Waarom?

Je telefoon is je alles. De hele dag door deel je met je vrienden wat je meemaakt. Een fotootje, een appje, een update, het is leuk en zo gedaan. Maar even niet als je aan het fietsen bent! In het verkeer moet je gewoon al je aandacht bij de weg houden. Met je telefoon in Fietsmodus blijf je bereikbaar. Maar hoe langer je van je apps weet af te blijven hoe groter de kans op een van de vele prijzen!

 

Zo werkt het:

In Fietsmodus ga je een stuk veiliger door het verkeer. Zet de app aan en maak tijdens het fietsen geen gebruik van je mobieltje. Zo verzamel je punten, waarmee je kans maakt op mooie prijzen.

 

  1. Activeer de Fietsmodus-app voordat je op de fiets stapt
  2. Fiets naar je bestemming zonder rijdend je mobiel te gebruiken
  3. Toch even je mobiel checken? Stap af en zet de app uit. Zet hem weer aan voordat je verder gaat rijden.
  4. Bekijk na de rit in de statusbar of je al kans maakt op een prijs

 

 

Prijzen:

Door de app te gebruiken, worden punten gespaard. Met die punten maak je kans op leuke prijzen, zoals een nieuwe fiets, bioscoopkaartjes, tickets voor de liveconcerten van The Voice of Holland of een dug-out seat-arrangement bij Ajax.

De app werkt op Android en Apple en is gratis te downloaden in de Appstore of op de site www.fietsmodus.nl

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.