Boeken bestellen voor schooljaar 2017-2018, m.i.v. dinsdag 18 juli

Het is weer tijd om boeken te bestellen voor het volgende schooljaar!
Om alles goed te laten verlopen is het belangrijk dat de bestelling op naam van de leerling gaat en dat bij voorkeur zijn/haar e-mailadres van school (50****@tcc-leerling.nl) wordt gebruikt. U kunt echter ook gebruik maken van een privé e-mailadres. Hieronder lees je hoe het bestellen van boeken in zijn werk gaat.

Het is belangrijk dat iedere leerling zijn eigen bestelling doet met zijn eigen account!

1. Ga naar vandijk.nl
  2. Kijk bij bestel jouw leermiddelenpakket op Voortgezet onderwijs
    en tik op het pijltje erachter

3. Selecteer je plaats, de school en je klas
  4. Klik dan op Volgende
  5. Volg de instructies op het scherm

Naast de boeken bestel je op deze manier automatisch ook het pakket met digitale leermiddelen.
Er zijn voor ouders en leerling geen kosten verbonden aan het bestellen van de boeken.
Deze worden door de school vergoed. De verantwoordelijkheid om op tijd en correct te bestellen ligt wel bij ouders en leerling.

Zie ook de volgende link en folder.

Bij vragen over het bestellen van boeken kunt u gebruik maken van Contactformulier Dhr. V.H.A. Hassing .