Excursie TETEM Klas 1VE en 2VE

In het kader van het project 'film maken' dat de leerlingen deze periode bij onderzoekstijd doen, hebben klas 1VE en 2VE op donderdag 18 februari twee workshops gevolgd bij TETEM in Enschede. Dit waren de workshops 'Playmovie' en 'Streetsounds'.   Fanatiek werd er snel aan de hand van een stripverhaal een script afgeleid voor het maken van een kort filmfragment. Daarna werden er in groepjes elk tien geluiden opgenomen en aan elkaar gemonteerd. Dat leverde heel verrassende en muzikaal swingende resultaten op.

De geleerde vaardigheden van die dag kunnen de leerlingen inzetten en toepassen tijdens het verdere project bij de onderzoekstijd.