Finale Olympic Moves

Op vrijdag 10 juni vond de landelijke finale plaats van Olympic moves in Amsterdam.

Aan dit sportieve evenement deden een vijftigtal leerlingen van onze locatie mee. Verdeeld over 5 teams werd er op verschillende locaties gestreden om diverse schoolkampioenschappen.

Ondersteund door leden van de sectie Lichamelijke Opvoeding, coaches uit de bovenbouw, enthousiaste moeders en zelfs een fanatieke opa, werd er vroeg in de ochtend koers gezet naar Amsterdam. Na een spectaculaire opening in het Olympisch Stadion vertrokken de verschillende teams naar hun onderdeel.

Hieronder een weergave van de verschillende takken van sport waar wij als locatie aan mee hebben gedaan.

Handbal meisjes klas 1-2 (derde plek van Nederland)

Floorball meisjes klas 1-2 (derde plek van Nederland)

Floorball jongens klas 1-2 (helaas geen finale plaats gehaald, wel goed gespeeld)

Floorbal meisjes schoolteam ( tweede plek van Nederland)

Voetbal jongens klas 3 ( derde plek van Nederland)

Na de sportieve successen volgde er een afsluiting in het Olympisch Stadion. Na optredens van diverse artiesten was het tijd om per bus weer richting Oldenzaal te gaan. Uiteraard mocht een bezoek aan de Mac Donalds niet ontbreken!

We kijken terug op zeer sportieve en succesvolle dag, waarbij onze leerlingen zich van hun beste kant hebben laten zien.

Sectie Lichamelijke Opvoeding

TCC Lyceumstraat