Gastles van de Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel en de burgemeester van Oldenzaal

De provincie Overijssel organiseert gastlessen op scholen, om jongeren meer te betrekken bij de democratie. Op vrijdag 17 juni hebben de Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel, Ank Bijleveld, en de burgemeester van Oldenzaal, Theo Schouten, een gastles verzorgd op onze school. Onder leiding van Reinier Mulder van Pro Demos zijn ze met leerlingen van klas 4V3 in gesprek gegaan over democratie en de rechtsstaat en over onderwerpen die jongeren zelf belangrijk vinden in de democratie: een erg geslaagde les!

Zie hier het filmpje.