Groot Carmel Dictee 2016

Op woensdag 7 december vond het Groot Carmeldictee der Nederlandse taal plaats het had als thema `Bloggen en vloggen. In totaal 32 leerlingen vwo, havo en vmbo van de locaties Lyceumstraat, De thij en Potskampstraat deden mee. Zij kwamen door  de voorronde die onder circa 1000 leerlingen gehouden werd in de week voor de herfstvakantie. Gisteren schreven ze een tekst uit waarbij gelet werd op spelling en grammatica.daarna losten ze een aantal moeilijke meerkeuze taalkwesties op.

Op de groepsfoto de winnaars: Van links naar rechts:

Niek ten Cate (TGL /kader), Julian Engbers (Havo lyceumstraat), Niek Geerdink (met een d) (VWO Lyceumstraat), Mieke, Rita Grunder (adjunct Lyceumstraat), Bibi Franke (Basis)

Van harte gefeliciteerd!