HBO en WO voorlichting

HBO voorlichting op de Grundel

Op woensdag 15 februari is de jaarlijkse HBO voorlichting op de Grundel in Hengelo. De HBO voorlichting is bedoeld voor 4 havo, 4 vwo en 5 vwo leerlingen en vindt in de avonduren plaats.

Leerlingen melden zich digitaal aan via de site  www.kringvoorlichtinghbo.nl tussen 9 januari en 19 januari. Op deze site zijn te vinden:

• link naar aanmeldpagina
  • een beknopte omschrijving en een overzicht van de aangeboden opleidingen.
  • adresgegevens en aanvangstijden
  • plattegrond van lyceum de Grundel
  • Inschrijven kan van 9 tot en met 19 januari 2017

Je vindt de activeringscode om je aan via office 365 in jouw schoolmail, en mogelijk dus in jouw ongewenste mail. Om hier te komen moet je opnieuw inloggen in office 365. Inloggen via de telefoon lijkt helaas niet altijd goed te werken.

WO voorlichting op de Universiteit Twente

De decanenkring Twente/Oost-Gelderland organiseert dit jaar in het kader van LOB zijn regionale voorlichtingsdag WO bij de Universiteit Twente op donderdag 9 februari 2017. Hier kunnen leerlingen uit de bovenbouw VWO zich op één middag oriënteren op verschillende universitaire bachelor opleidingen uit heel Nederland. Je moet je vooraf aanmelden en je kan je voor maximaal 5 voorlichtingen inschrijven.

In de eerste 2 rondes kan je je aanmelden voor twee opleidingen die aan de UT worden aangeboden. In de resterende 3 rondes zijn er voorlichtingen van opleidingen aan andere universiteiten.

De tijden zijn:

1e ronde         13.00-13.30 uur

2e ronde         13.45-14.15 uur

3e ronde         14.30-15.00 uur

4e ronde         15.15-15.45 uur

5e ronde         16.00-16.30 uur

Aanmelden doe je via de volgende website: https://www.utwente.nl/wo-dag Hier is ook het totale aanbod aan opleidingen te vinden

• Je moet je bij de site aanmelden met naam, je e-mailadres en schoolnaam.
  • Inschrijven of je keuze wijzigen kan van 9 tot en met 19 januari 2017.

Voor elke opleiding is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dus dat je tijdig inschrijft. Als een ronde vol is kun je op een andere ronde deze voorlichting nogmaals proberen!