Open Huis donderdag 26 januari 2017

Op donderdagavond 26 januari 2017 van 18.30 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom om, samen met je ouders, een kijkje te komen nemen op het Open Huis van de Lyceumstraat.

Je krijgt de kans om de sfeer van onze school goed te proeven. Hoewel er geen lessen worden gegeven, kun je overal rondlopen en kennismaken met de verschillende vakken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het muzieklokaal of bij beeldende vorming, waar leerlingen aan het werk zijn. Je kunt je kennis en vaardigheden testen bij allerlei vakken. Proefjes doen bij vakken als biologie, natuurkunde en scheikunde. Technische vaardigheden testen in de praktijkruimten van techniek.

Je kunt aan de hand van de routebeschrijving bepalen waar je wilt gaan kijken.

In de school lopen mensen met een badge rond, dat zijn medewerkers van de Lyceumstraat; hen kun je alles vragen.

Dit en nog veel meer is er te zien en te doen op donderdag 26 januari.

We zien je graag!