Oproep ouders als gastheer/gastvrouw, TCC bedrijvendag -VMBO leerlingen

Beste Ouders,

Het TCC organiseert jaarlijks voor haar VMBO leerlingen een bedrijvendag.  Dit jaar vindt de bedrijvendag voor tweede jaars VMBO leerlingen plaats op vrijdag 11 maart a.s. van 13.00 uur tot 15.00 uur. De leerlingen bezoeken 2 bedrijven in Oldenzaal ter voorbereiding op hun keuze voor een vervolgopleiding. Bedoeling van deze dag is dat zij een beeld krijgen over de verschillende beroepen binnen een bedrijf.

Van de ouders die willen helpen wordt verwacht dat zij bij een bedrijf de leerlingen opvangen en daar begeleiden. Wij zorgen voor presentielijstjes die afgevinkt kunnen worden. De ouder fungeert min of meer als gastvrouw/gastheer. Ook docenten van beide locaties worden hiervoor ingezet, maar omdat er ruim 40 bedrijven meedoen is alle hulp welkom. U kunt zich via mail soemyatie@me.com aanmelden bij Rike Martoredjo, Secretaris OR-Lyceumstraat.