Oproep ouders als gastvouw/gastheer ondersteunen TCC Bedrijvendag

Het TCC organiseert jaarlijks voor haar leerlingen van 3HAVO, 3VWO en 2VMBO een bedrijvendag in samenwerking met de Stichting Industriële Kring Twente (IKT).  Dit jaar vindt de bedrijvendag voor 3H/V plaats op 20 november 2015 van 13.00 uur tot 15.00 uur en voor 2VMBO op 11 maart 2016 van 13.00 uur tot 15.00 uur. Op deze tijdstippen bezoeken de leerlingen in twee rondes diverse bedrijven in Oldenzaal ter voorbereiding op hun keuze voor een vervolgopleiding. Bedoeling van deze dag is dat zij een beeld krijgen van de verschillende beroepen binnen een bedrijf.

Aan deze bedrijvendag doen 40 bedrijven mee. Naast de docenten van beide TCC-locaties, willen wij ook de ouders vragen mee te helpen in het opvangen en begeleiden van onze leerlingen. Wij zorgen voor presentielijstjes die afgevinkt kunnen worden. De ouder fungeert min of meer als gastvrouw/gastheer.

Wilt u ons ondersteunen, stuurt u dan een e-mail naar de secretaresse van de OR via dit e-mailadres: soemyatie@me.com

Met vriendelijke groet,

Rike Martoredjo