Nieuws
Nieuws
Nieuws

Schoolboeken bestellen bij Van Dijk Educatie voor 29 juli!

Betreft: jouw boekenpakket voor het nieuwe schooljaar


Beste leerling,


De leermiddelen die je volgend jaar nodig hebt, krijg je van VanDijk.nl uit Kampen. De meeste schoolboeken en digitale leermiddelen worden door school betaald. Je boekenpakket moet je wel zelf bestellen. Voor het plaatsen van de bestelling ga je naar: www.vandijk.nl. Klik op ‘bestel jouw leermiddelenpakket’, geef aan in welke klas je zit en je boekenlijst staat voor je klaar.
Je kunt ook direct aanvullend lesmateriaal bestellen dat niet gratis is, zoals woordenboeken, examentrainers, atlassen, rekenmachines, agenda’s en alles wat je verder nodig hebt. Deze artikelen worden dan gelijk met het boekenpakket bij je thuisbezorgd.

 

Iedere leerling bestelt een persoonlijk boekenpakket.

Je evt. broer of zus moet dus zelf het eigen boekenpakket aanvragen


Goed om te weten:
- Bestel voor 29 juli. Dan garandeert VanDijk.nl dat je bestelling uiterlijk een week voor de start van het nieuwe schooljaar geleverd wordt. Als je na 29 juli bestelt, kan het zijn dat je je boeken niet op tijd in huis hebt.
- Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, de aflevering van je pakket en je digitale lesmateriaal.
- Controleer je pakket goed nadat je het hebt gekregen.


Meer informatie? Op VanDijk.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Op de site staan verschillende instructievideo’s en onder ‘meest gestelde vragen’ vind je vast ook het antwoord op eventuele vragen die je nog hebt.


Vriendelijke groet, VanDijk.nl
Afdeling klantenservice

160526 Bestelgids VanDijk.pdf

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.