Leerlingenbestuur

Dit bestuur vertegenwoordigt de leerlingen in het overleg met de locatieleiding. Het functioneert als een activiteitencommissie en levert bij voorkeur de afgevaardigden voor de medezeggenschapsraad.

Het LB is bereikbaar:

* in het "LB-hok" ruimte A003
* per email :  lb.lyceumstraat@twentscarmelcollege.nl

Medio december van elk schooljaar treden de eindexamenleerlingen uit het bestuur en ontstaan er enkele vacatures. Deze worden dan opgevuld, bij voorkeur door leerlingen uit de onderbouwklassen.

Docent en afdelingscoördinator 3-4-5 HAVO, de heer Meulenbeld, staat het LB met raad en daad ter zijde.

Leden leerlingenbestuur:

Van links naar rechts:

Maurits Knaap, Caroline Brummelhuis ( vicevoorzitter/secretaris) Sarah Morselt, Wout Rake, Nikki Weiden, Martin Meulenbeld (begeleider) Zalin Tunc, Birte Kortman, Joep Vos (voorzitter), Alex Sterkel (ontbreekt op de foto)