Ouders&Bezoekers

Ouders en Bezoekers

Het Twents Carmel College locatie Lyceumstraat is één van de vijf locaties van het op 1 augustus 2000 middels een fusie tot stand gekomen Twents Carmel College. De locatie is de voortzetting van het in 1923 opgerichte Twents Carmellyceum, de school die per 1 augustus 1993 al eerder fuseerde met de Plechelmus MAVO.

Onze locatie staat in Oldenzaal, een gemeente van ruim 30.000 inwoners in Noord-Oost Twente. De circa 1350 leerlingen zitten in ruim 50 VMBO-, HAVO- en VWO-klassen en krijgen les van zo'n 115 docenten die op hun beurt de medewerking hebben van ongeveer 20 leden van de facilitaire dienst.

In dit gedeelte van de website informeren wij u over allerlei wetenswaardigheden rondom de organisatie van onze school. In de schoolgids informeren wij u op hoofdlijnen over onze organisatie en ons onderwijs-, begeleidings- en vormingsaanbod.