Leerlingkluis

Voor alle leerlingen is een kluisje beschikbaar. Hierin kunnen zij waardevolle spullen, gymkleding, bromfietshelm, mobiele telefoon e.d. achter slot en grendel opbergen. De huurtermijn is één schooljaar en de huurprijs is € 12 per jaar. Dit bedrag wordt geïnd via de niet-wettelijke schoolbijdrage. Het is mogelijk om met twee leerlingen uit één gezin samen één kluisje te huren. Het kluisje komt echter wel op naam van één van deze leerlingen te staan. Hij is dan ook verantwoordelijk. Het onderling ruilen van kluisjes is niet toegestaan.

Het ter beschikking stellen van een kluisje is een service van de school. De leerling blijft zelf verantwoordelijk voor zijn eigendommen. De school is niet aansprakelijk voor schade toegebracht aan of vermissing van privégelden of -goederen. De locatieleiding heeft het recht in bijzondere gevallen kluisjes te openen..