Leerlingpas-Liftpas

Leerlingpas:

Deze pas moet de leerling altijd bij zich hebben en moet worden gebruikt:

* in de Open Leercentra bij de uitleen, het gebruik en de reservering van diverse media
* voor de toegang tot schoolfeesten.

De pas is voor persoonlijk gebruik, uitlenen aan medeleerlingen is niet toegestaan. Als de leerling zijn pas kwijt is, zal hij een nieuwe moeten aanvragen bij de receptie in kantoor A002. Vervanging van de kaart kost € 15.

Liftpas:

Liftgebruik

• Als je om een bijzondere reden geen trappen kunt lopen, mag je gebruik maken van de lift op school.
  • Je kunt bij de receptie, voor een borg van € 20,-- een liftpas krijgen.
  • Aan het gebruik van de lift pas zijn regels verbonden.
  • Als je zelf je tas niet kunt dragen, mag je iemand mee nemen.
  • Liftpas is persoonlijk afgegeven, geef je de pas aan anderen dan wordt de liftpas ingenomen.
  • Bij uitgifte teken je een overeenkomst waarin de duur en het gebruik van de pas staat aangegeven.
  • Het bedrag dient bij de receptie te worden voldaan.
  • Zodra de liftpas weer wordt ingeleverd, zal de betaalde borg worden terug gegeven.