Schoolboeken

De overheid heeft de kosten van de aanschaf of huur van schoolboeken overgenomen van de ouders. Daartoe maakt het rijk een jaarlijks vast te stellen bedrag per kind aan de school over.

Schoolboeken worden zelf door u besteld bij VanDijk.nl. In de bijgaande folder ziet u hoe dit bestelproces verloopt.

Bij individuele vragen/klachten etc. worden ouders/leerlingen vriendelijk verzocht om rechtstreeks contact op te nemen met VanDijk.nl. Dit kan telefonisch via de klantenservice op telefoonnummer 088-2030303. De klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur. Mailen kan ook, via het contactformulier op de site.