Verzekeringen

ONGEVALLENVERZEKERING
Het bestuur van de Stichting Carmel College heeft voor de leerlingen een schoolongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is uitsluitend van toepassing op ongevallen die de leerlingen overkomen tijdens de schooluren, activiteiten in schoolverband waaronder stages en sportwedstrijden en tijdens het rechtstreeks komen en gaan naar school of de plaats waar de activiteiten, respectievelijk werkzaamheden plaatsvinden.

Een afschrift van de bijzondere vorwaarden van de ongevallen verzekering en de verzekerde bedragen is verkrijgbaar op school of bij het bestuursbureau van de Stichting Carmelcollege. ( tel. 074-2455555)